BIO-ETHANOLHAARDEN

Door het echte vuur in onze bio-ethanolhaarden ervaart u direct het gevoel van een echt houtvuur. Doordat de brandstof bio-ethanol is, geeft deze haard ook direct aangename warmte op het moment dat de haard brand. Deze haard werkt op basis van een plantaardige, en dus milieuvriendelijke vloeistof, welke nagenoeg geurloos is. Voor deze haard is zelfs geen rookkanaal nodig!

 


WATERDAMPHAARDEN

Onze waterdamphaarden roepen de warme en gezellige sfeer van een echte open haard op. De haard werkt op basis van verneveling van water, welke opstijgt tussen de houtset. Dankzij lichtprojectie, in combinatie met waternevel, ontstaat een zeer realistisch vuurbeeld. Door de optionele led bodemverlichting toe te passen, ontstaat nog meer vuurbeleving. Door middel van een verwarmingsmodule, kan de haard tevens functionele warmte geven.


ELEKTRISCHEHAARDEN

De innovatieve Elektrische-technologie, vaak gecombineerd met een uniek knetterend geluid en een authentieke set echte of keramische houtblokken, zorgen voor een ongeëvenaarde, levensechte vuurervaring. De warme, flakkerende gloed van een open haard creëert een gezellige en uitnodigende sfeer in elk huis. 

"Een vlam van Innovatie voor elk huis"


Appartement

Restaurant

Woningen