Bij PrachtVuur hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van de meest verfijnde haarden die naadloos aansluiten bij onze projecten. Met deze zorgvuldig gekozen collectie garanderen we niet alleen de hoogste kwaliteit, maar bieden we ook een complete ontzorging aan onze gewaardeerde klanten. Van tijdloos elegant tot eigentijds design, onze haarden zijn gekozen met oog voor detail en vakmanschap, zodat elk project een meesterwerk wordt. Vertrouw op PrachtVuur voor een warme, stijlvolle toevoeging aan uw ruimte, waarbij we streven naar niets minder dan perfectie


Ignite XL serie

Ignite XL 50”

Vanaf: € 1.331,- incl. BTW

Ignite XL 60"

Vanaf: € 1.694,- incl. BTW

Ignite XL 74”

Vanaf: € 1.846,- incl. BTW

Ignite XL 100”

Vanaf: € 2.529,- incl. BTW

De nieuwe Ignite XL serie zet duidelijk de nieuwe standaard als het gaat om het design en het genieten van een haard en doet dat met een ongekend panoramisch zicht op de vlammen. De kleur van het LED-verlichte haardinterieur kan voor elke gelegenheid worden aangepast. De stille verwarming start aangenaam snel door verborgen luchtinlaten en doet op een intelligente en efficiënte manier zijn werk. En toch kost het weinig ruimte en moeite om de haard te installeren. Een kwalitatief hoogwaardige serie.

Vuurbed versierd met reflecterende acrylstenen die in verschillende kleuren verlicht kunnen worden.

Snel opwarmen dankzij de warmte boost functie en met digitale thermostaat voor eenvoudige temperatuurregeling.

Gepatenteerd Comfort Saver-verwarmingssysteem - Eco-modus voor een lager energieverbruik.

Houtset verkrijgbaar als accessoire voor extra decoratie. Vanaf € 129,-

Vista 130 I l III Opti-V®

Vista 130 III

De Vista is de perfecte mix van rijke vlambeleving en ruimtebesparend design. Met vonken die van gloeiende houtblokken springen en het knetterende geluid van een houtvuur, geeft de Vista je een levensecht flikkerend vlameffect. Gemaakt met Opti-Virtual®-technologie, aangeboden door de oorspronkelijke uitvinders van de Virtual Flame-technologie. Kies uit een 3-zijdige of naar voren gerichte optie, beide met een verbluffend kijkvenster van 40 cm en een beperkte installatiediepte. Geen compromissen! Gezelligheid ontmoet functionaliteit met de thermostatische verwarming, die warmte en comfort binnen handbereik brengt. Zelfs als het vuur uit is, zorgen de keramische houtblokken en decoratie voor een prachtig middelpunt.

  • Realistische houtset met gloeiende LED-lampjes, prachtig zelfs als het vuur uit is.
  • Verkrijgbaar in 1- en 3-zijdige uitvoering
  • Vlameffect met optionele verwarmingsfunctie om het hele jaar door van te genieten
  • Opti-V vlamtechnologie; de eerste realistische virtuele vlamtechnologie op de markt, gepatenteerd door Dimplex.

 

Vanaf: € 5.379,- incl. BTW


Dimplex Waterdamp cassettes

Cassette 500 projects Multi Optimyst
Optimyst®

Vanaf € 1.694,- incl. BTW

Cassette 1000 projects Multi Optimyst
Optimyst®

Vanaf € 2.844,- incl. BTW

Cassette 500 retail Multi Optimyst
Optimyst®

Vanaf € 1.331,- incl. BTW

Cassette 1000 retail Multi Optimyst
Optimyst®

Vanaf € 2.239,- incl. BTW

Cassette 500 projects LED
Optimyst®

Vanaf € 1.586,- incl. BTW

Cassette 1000 projects LED
Optimyst®

Vanaf € 2.710,- incl. BTW

Stel je voor dat er driedimensionale vlammen dansen in elke kamer van je keuze. Dankzij de unieke combinatie van onze gepatenteerde koude waterdamp en multicolor LED-verlichting, kun je genieten van een realistische en veilige vuurervaring. Met onze Cassette Retail-modellen kun je eenvoudig een indrukwekkende vuurweergave aan elke kamer toevoegen. Bovendien kun je ze moeiteloos koppelen en combineren met al onze andere Retail Cassettes. Dit stelt je in staat om de perfecte doorzichtige open haard, Cinewall of elk ander haardproject van je dromen te creëren. De mogelijkheden zijn gewoon eindeloos.


Dimplex Vivente serie:

Dimplex Vivente 75cm

Vanaf € 2.420,- incl. BTW

Dimplex Vivente 100cm

Vanaf € 2.837,- incl. BTW

Dimplex Vivente 150cm

Vanaf € 3.550,- incl. BTW

Vivente Plus biedt je de meest geavanceerde combinatie van comfort en energie-efficiëntie. Onze innovatieve Optiflame-technologie, gecombineerd met een uniek knetterend geluid en een authentieke set echte en keramische houtblokken, zorgen voor een ongeëvenaarde, levensechte vuurervaring. Het beschikt over energiebesparende technologieën zoals ComfortSaver, waarmee tot 11% energie wordt bespaard. Ondertussen detecteert Smart Sense-technologie beweging in de kamer en schakelt automatisch uit als je er niet bent. Met drie opties voor formaat en lay-out is het vinden van de juiste pasvorm voor je huis of locatie een fluitje van een cent. En met volledige controle over je vuurinstellingen via smartphone, kun je op elk moment de perfecte sfeer creëren.

 

SmartSense: automatische uitschakelfunctie bespaart energie door kameractiviteit te detecteren

Comfortsaver: handhaaft de kamertemperatuur en bespaart tot 11% energie

Optioneel: Zwarte achterwand voor nog intensere vlammen vanaf: € 199,99

Met Flame connect-app