Over PrachtVuur

Welkom bij PrachtVuur, uw gepassioneerde partner voor unieke interieurontwerpen in Franeker en omgeving. Wij zijn trots op onze creativiteit en toewijding om uw woon- of werkruimte om te toveren tot een ware oase van schoonheid en comfort.

Ons Verhaal

Bij PrachtVuur draait alles om het verwezenlijken van uw interieurdromen. Sinds onze oprichting in 2022 hebben we talloze klanten geholpen met het creëren van aantrekkelijke en functionele ruimtes die hun persoonlijkheid weerspiegelen.

Onze Diensten

PrachtVuur biedt een totaaloplossing voor uw interieurproject, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering. Onze specialisatie ligt in op maat gemaakte meubels zoals boekenkasten, kledingkasten, tv-meubels en eettafels.

Maak kennis met ons team

Tim Verschore

Oprichter

Annemieke Verschore

Mede-oprichter

Geïnspireerd geraakt?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw interieurwensen. Samen kunnen we uw droominterieur realiseren!

Referenties


Vanaf het doorspreken tot en met het plaatsen van de haard hebben wij als zeer prettig ervaren. We gaan er van genieten.


Fam. Scholte

Zeer prettige ervaring met PrachtVuur. Tim dacht goed mee en op deze manier hebben we een meubel naar eigen smaak en ontwerp kunnen samenstellen. Levering ook keurig, mooi om te zien dat deze ondernemers enthousiast, met passie en klantgericht met hun bedrijf bezig zijn!

Herman Warris

Deskundig advies, heel vriendelijk geholpen, niets was teveel! snelle levering.
We raden dit bedrijf zeker aan!!

Thea Kerstholt

Rating: 5 sterren
1 stem